chill tisdag no.1

heeeeeeeeeeej!!!
sitter hos pappa och funderar lite, vad gör egentligen gillar när de umgås? har försökt luska ut det hela eftermidagen..
kommer hem, hör ingen hemma, så jag satte i hörlurarna i öronen och börja sjunga för full hals, kommer david ut och slår mej=( och be mej hålla käften! hade jag vetat att han hade kompisar hossej så hade jag aaaaldrig gjort det, kan ju för fan svara att man är hemma när nån ropar det! iaf... så börja jag undra vad dom gjorde eftersom de var så tysta.. dom prata ju fan inte ens med varandra, iaf inte under det 10min som jag tjuvlyssna för att komma på vad dom gjorde, spela inte tv-spel, eller kolla film för det kom inte ens något ljud från rummet.. så jag undra, va fan gör dom?? vi tjejer kan ju knappt hålla käft 2min när vi är i samma rum.. jaja detta får bli dagen ilandsproblem, olöst.

har haft en himlas chillig dag för övrigt, ingen rättskunskap, typ fri religions lektion, men pelle och jag var flitiga för det! håltimma till fotbollen com var kul! börja med att pär "går-in-idörren" bokstavligen såg såååå kul ut:P
se bilda jag pontus och wille sambagänget:P lagom oseriöst men ändå.. och ah vi hade inlägg idag så det var kul=)

ska dra mej imot staden falköping nu och ta en powerwalk/talk med jenny!!!! thihi

peace out!

saturday

hóla!!!!!!!!!!
ja, jag har egentligen inget vettigt att skriva, mest tidsfördriv=) trevligt med lördag för övrigt, har redan var upp och tränat i två timmar, och det var hur gött som helst! 10.00 var det äntligen dags för innomhus säsong, kul som fan var det med. träning i morgon med :) igår jobba jag till 24 så hann inte ödsla tid här. ikväll blir det tacokväll med flickorna i stenstorp hur muuuusigt som helst höhö.. ja men ska väl ta och komma på något vettigt att göra=)

peace

looooove

tooooorsdag! gött en dag kvar sen helg wiho! inatt så lyckades både jag och elin drabbas av en hemsk sjukdom, så vi fick vara hemma idag, himla osis 8-) vi sov till två sen har iv itne gjort mer än ett ärende på banken, där jag är stammis typ, för damen där kände igen mej så det gjorde inget att jag hade glömt mitt id =) en sväng till palmenäs har vi hunnit med också, men nu är elin på jobbet och sliter, och jag ska strax träna=) awesome!! ikväll blir det nog fest, om vi lyckas flörta med oss några..skojskoj
men nu ska jag byta om så vi ses och hörs nån annan gång!!

peace

piss..

ojojoj vad längesen det var nu! jag blev så utbränd av att blogga så jag tog men en paus..eller inte.
idag spela vi skol-SM, vi blev ner pissade med 4-1 så det var ju ingen höjdare precis!
men vi hade trevligt, kul lek i bilen hem, bajs-leken. mkt underhållande.
plugga svenska med elin snart, om hon lyckas slita sej.. men japp har inget mer värt att nämna så
hej då!

min tisdag

oh my god! jag har varit as busy idag (not) så jag glömde av min blogg, shit! för den är ju sååååååå viktig. ber så mycket om ursäkt alla min ja typ 30 läsare:P haha snart så är det tre nollor efter det;)
har pluggat religion idag för det mesta, inte så himlans kul, men det finns faktiskt värre saker att plugga..
åka till lilla papi och vi har övningskört massa. kan ju tillägga att herr joakim johansson tog körkort idag (läs tisdag) grattis grattis neighbor eller om man ska klämma in ett u där med, aja, va fan.
igår, alltså måndag, så kom pelle, eldar, robin, jocke och jenny till mej, vi såg på never back down och det var nakna, välbyggda överkroppar så den får 4/5! och den var faktiskt bra. sen senare när vi beslöt för att chilla i min säng och skulle vara smått romantiska med ljus så börja min kudde brinna!! holy shit, min mya kudde t.o.m! japp inte var dag man lyckas tutta eld på sin kudde.. kvällen (eller natten) slutade med att jenny sov hos mej, vi dela faktiskt säng, dock ej täcke:P thihi och det var muuuuusig! enda tills klockan slog 9.15 och jenny var tuvungen att väcka mej.
japp men nu ska jag väl bara öga igenom mina anteckningar och häften innan jag lägger mej.. nattinatti sov sött!


från i lördags

RSS 2.0