walking in sunshine wooooohoooo!

nu har jag (sofie) och rebecca gått burma och hej vad det gick. var trevligt att umgås lite med rebecca. hon berättade att hon nu nästan är färdig med allt inför avresan till USA eller ja hon räknade upp tusen saker hon hade kvar men hon var färdig med allt som hade med ambassaden att göra iallafall. heja henne! idag är det fem veckor och sen är hon närmare jenny och elin än vad hon är oss i lilla falköping! ta hand om henne tjejer. nu skulle hon hem och dricka tre liter vatten för hon fick blixthuvudvärk när vi gick och sen träna med pilatesbollen. kan hon behöva. hihi!

Rebeccas helg har bestått av en dimmig fredagkväll, en lugn lördagkväll och en söndag med kalas. men nu är det vecka och idag jobbade hon. imorn är hon ledig och ska pressa i solen den bitchen.

jaja!


det regnar i falköping idag.

och förmodligen imorn också. jag har inte pratat med rebecca sen inatt när jag fick lite goa fyllesms. haha, ingen större skräll men annars så. jag kan iallafall avslöja vad rebecca och tre kompisar däribland jag ska göra på midsommar. vi har planerat liseberg på midsommarafton och sen kör vi lite spontant till smögen och ser vart vi hamnar.. vi tänkte bosätta oss i bilen iallafall sen vart fan vi ska ställa den kan man ju undra. men sånt löser sig alltid. är sjukt skönt att slippa fundera på boende och sånt iallafall.. som man säger i magaluf; KBK - Kör Bara Kör

PUSS.

bulletproof!

rebecca har precis insett att bulletproof är bra.. bättre sent än aldrig! nu sitter vi i mitt vardagsrum och dricker lite för att sedan ta oss vidre till puben! sandra kom precis tillbaka hit från esraels nöjescafé som öppnar imorn trevligt trevligt. Idag har Rebecca sprungit burma eller ja sprungit och gått hon orkade inte hela givetvis. Sedan har hon varit med sin man.. Klockan halv åtta ramlade hon in i min trädgård tillsammans med jessica och vi drog ner till terrassen och åt tacobuffé mycket gott! vi får väl se om rebecca har något minne om ikväll för imorn och tro det eller ej men idag har hon faktiskt något att tillägga själv i sin egen blogg.. världssensatioooon!!!!

veckans taylor swift låt är untouchable.. den går på repeat och är jättebra bara så ni vet det.

hon hälsar speciellt till sina trogna läsare i USA Jenny och Elin. PUSSSSS!

In i dimman.. :)

tjoflöjt!

kommentarer får beccis faktiskt svara på själv! :D

idag vettifan vad hon gör faktiskt men hon har iallafall hittat en svart långklänning som hon letat efter i hundra år så den är hon lycklig över.


the one and only.

Eftersom rebecca gustafsson inte är jättebra på att uppdatera själv så ska jag berätta vad som händer i hennes liv just nu.

just idag är hon med oss andra tjejer och lagar samt äter tacos, mest äter givetvis.. helst innan maten är klar. när hon väl äter så brukar prata med munnen full av mat men då är det nästan ingen som förstår henne. hon brukar spendera sina kvällar med oss tjejer.. om inte så är hon med sin make för tro det eller ej men rebecca har faktiskt hittat sig en mysig man. trevligt för henne.. där spenderar hon sina nätter och det börjar samlas damm på hennes egna säng så hon kanske bör överväga att byta lakan snart.

minst en gång i veckan festar vi allihopa och förhoppningsvis kommer rebecca ihåg en del av det iallafall. studenten kommer hon inte ihåg alls men det är inte mycket att göra åt det för det är smällar hon får ta. Det är ju faktiskt sommar så det är okej.. Hon är väldigt omtyckt av sina vänner också och det för att hon alltid är glad förutom när hon och jag har våra djupa stunder då kan det blir sorgligt.

Ibland händer det att jag och Rebecca tar bilen och åker i ca en timme och bara pratar och skrattar och skrämmer upp varann. vi går även och kollar på fotboll emellanåt, alla tjejerna då givetvis. vi har kul ihop!

för alla som undrar så mår Rebecca förhållandevis bra, hon jobbar och tjänar pengar och den 26 juli ska hon ta upp sin bloggkarriär så håll ut mina kära vänner.. håll ut!!!

Och till Rebecca från mig; Du är grym beccis, vet inte vad jag ska göra när du åker.

PUSS SOFIE :)

RSS 2.0