LAM ONSDAG

Hallå!
Har inte så mycket att skriva om idag. Har jobbat och sitter nu hemma hos pappa. Ska ta mig in till Falköping snart och funderar på att dra ut på en promenad, yes får se hur det blir med det men ändå.

Det var nog allt!

TISDAGEN

Vilken dag! Vaknade halv tio för att skjutsa Emma till jobbet, när jag kom hem tänkte jag kolla mailen för att se om STS svarat, eller fått något svar från USA. Det hade dom inte gjort just då, fick ett mail senare på dagen, dock inte angående USA utan svar på några frågor som jag hade. Istället hade jag fått mail från Elin som gjorde min dag totalt!
KAN DU INTE SVARA PÅ MITT MAIL KVINNA, BLIR TOKIG AV ATT VÄNTA! ;)
Somnade om runt halv elva, och vaknade inte förrän 16.30 när Emma ringde och väckte mig. Kan inte förstå HUR jag kan sova så länge!
Resten av dagen gjorde jag inget, satt vid datorn, kolla TV, kollan mailen ett X antal gånger ifall jag hade fått svar från Elin, hämtade Emma från jobbet.
Sen runt 20.00 fick jag och Sofie för oss att vi skulle dissa handbollen och kolla på "Snabba Cash" på bio istället. Tur var det, för JÄVLAR I HAVET vad snygg han är!! Filmen var helt okej, tyckte man kunde fått veta lite mer vad som pågick men sen var jag kanske inte så uppmärksam heller.

Nu hoppas jag att Elin eller Jenny ska logga in på Skype så vi kan prata lite, annars ska jag inte göra så mycket annat än sova för imorgon är det dags att bege sig till Jack & Jones för lite jobb! :)

Natti natti folks!

MAILET

Hallå igen!
Nu tänkte jag avslöja lite vad som gjort mig så glad idag. Jag vill åka som Au Pair till USA, men jag vet inte om jag tycker om förmedlingen som jag ska åka med. Den verkar inte vara "smart" vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Men så fick jag ett mail från Elin, som är au pair just nu utanför NY, att en familj som är vänner till hennes värdfamilj vill ha en svensk au pair.
Så Elin kan kanske lägga in en stöt där åt mig:) Hoppas verkligen att det kan bli något. Om vi bara har ett samtal via Skype, även om de inte skulle vara intresserade så har det hänt något i alla fall. Det är just det jag vill nu, att det händer något.
Så nu får vi hålla tummarna på att detta kanske kan leda till något i alla fall!!

Ikväll ska jag kolla på Sverige i handbollen, kanske hörs efter den!!

E´ MADE MY DAY!

Elin Eva Maria Gustafsson har gjort min dag! Just nu är jag i extas så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till!
Allt som behövdes var ett mail med ett litet, litet ljus som lyste upp mitt mörka Au Pairande,
Det är inte det att det går dåligt för mig, för jag har inte ens blivit "accapted" från USA än, det är mer att jag är så ivrig att bara komma härifrån, vill åka IDAG om det gått..okej, kanske imorgon så jag hinner säga hej då till alla först, men ni förstår principen:
JAG ÄR REDO ATT BEGE MITT TILL ANDRA SIDAN AV ATLANTEN!

Allt går så segt just nu tycker jag, kunde dom inte ha stämplat min ansökan med "PRIO" så de hade skyndat på sig lite. Men det tar nog lika lång tid för alla.
Hoppas verkligen att innehålllet i Elins mail kanske kan leda till något, bara ett samtal så skulle det känns bra:)

Nu ska jag ta och somna om en sväng, är ju trots allt ledig, och då kan man inte vara vaken 10.30 heller!

Hörs om några timmar, så kan jag berätta om mailet...maybe;)
'

TACK ELIN FÖR ATT DU GETT MIG LITE HOPP!!!

SAKNAR SOL&VÄRME!

Nu har jag njutigt hela dagen av den goda maten jag fixa ihop och av mina framgångar i köket.
Kvällen spenderades hemma hos Sofie med henne och Matilda, vi käka lite chips och drack lite cola, inte helt tokigt.
Tanken var att vi skulle se på Golden Globe ihop som börjar 02.00 men dom så liven var så trötta och har skola imorgon 08.00, poor things!
Själv jobbar jag 13-17 så jag har minnsan tänkt att se Rödamattan iaf.

Men just nu så längtar jag bara efter sol och värme så man kan gå barbent igen!!



Eller bikini med en klick solkräm på magen!

SUCCÉ!

Vilken succé! Det finns hopp för mig med!


MATLAGNING PÅ G!

Yeah you heard me!!
Rebecca Gustafsson ska ta sig en omgång i köket. Jag har planerat att göra kotletter med ris och sås, stekta champinjoner och lite sallad.
Men jag kan ju som sagt inte lova att planerna blir som tänkt så det kanske slutar med Donken i slut ändan:)
Nu tror jag att riset har kokat upp, och då ska man sänka värmen, tydligen, så detta måste jag kila iväg att göra nu.
Ska via resultater senare!

Ciao!!



Självklart är förklädet på!

SEG LÖRDAG

Vet inte hur jag ska börja inlägget så vi kör ett klassiskt "Hej"

Klockan är halv nio och jag har inte rest mig ut sängen än! Vaknade klockan fem, sen dess har jag inte gjort något. Bara pratat med Jenny på skype i nästan två timmar, det var kul! Roligt att få höra lite gossip från andra sidan Atlanten.
Vi pratade om hur kul vi skulle ha det om jag skullva avra Au Pair i deras familj, pratade ju med hennes Host-Dad i måndags, och han verkar vara en himla trevlig karl! Så den familjen ligger högt upp på min "lista", har bara den än så länge, men ändå :) Hoppas verkligen att jag får höra något från USA nästa vecka!

Ikväll ska jag hämta mamma och Jörgen i Stenstorp, sen tror jag att det blir en sväng till Terrassen.
Får väl börja med att ta på mig lite kläder och fixa till mig så jag ser lite mer representabel ut!

SERIÖST

Nu tänkte jag att jag skulle skriva ett lite mer seriöst inlägg till skillnad från de andra få jag haft den senaste tiden.

Igår var det torsdag så det betyde ju Röd Torsdag på Bogrens, det var inte så himla kul igår faktiskt. Har varit så galet festsugen sen i tisdags, men sen när jag väl kom till Bogrens så blåste min festflamma ut! Jag hatar att dansa nykter, känner mig så dum, och det var just det jag kände mig igår..så det var inte bra. Sluta med att jag fick med mig Stina hem, och det var ju inte fy skam!
Vaknade dock med en otrolig huvudvärk! Kändes som hela huvudet skulle sprängas vilken sekund som helst! Men nu några alvedon och en halv, halva av en pizza senare börjar jag känna mig bättre!

Pratar just nu med en tjej som vill bli Au Pair som åker med samma förmedling som jag och det är så skönt att ha någon att prata med och ställa frågor. Hon har varit med ett tag så hon har svarat på de frågar jag har, SKÖNT!
Nu så har det gått en vecka sen dom skicka min ansökan till USA, om dom nu gjrot det;) Hade hoppats på svar nu i veckan men det har inte kommit något mail..så får hålla tummarna på att det kommer ett nästa vecka, annars får jag puckla på dom om svar! Haha

Resten av min kväll kommer bli lugn. Har Emmas lägenhet i helgen så tänkte att jag ska röja lite och åka och handla lite behövliga saker som cola!

Till Elin och Jenny: JAG SAKNAR ER!!!




DET ÄR BEVISAT!

Japp, nu är det bevisat. Jag är allergisk mot katt och häst..och det är jag en jävla massa med tydligen! Så nu får jag hålla mig långt borta från dom små liven.


BLAKE LIVELY

Eftersom jag inte kan sova så har jag kollat på massa Gossip Girl avsnitt..och ja, jag måste få ur mig det:
Blake Lively har sjukt snygga bröst!! Låter konstigt med sant. Vet att Emma håller med mig iaf. Så, då var det sagt:)


STEP BROTHERS



Kan ju vara en av världens skönaste filmer!!

"Do you like guacamole?"

NYÅR+KLACKAR+ALKOHOL+ISIGT-SOM-FAN=


DAGEN EFTER


TVÅ DAGAR SENARE




RSS 2.0