ODEN CUP!!!!

Idag börjar Oden Cup. Typ det enda roligt som händer i Falköping på hela året. Smått kul när man logga in på Facebook och alla heter typ "Tagga inför Oden"...hmm jag har inte ens packat och jag ska precis börja skriva mina tack kort för studenten:P Ja, men annars så skulle det ju inte varit en bra Rebecca-planering =)

Såg New Moon inatt, ahh den var braaaa!!! Massa kött och det gillar vi!



HAHA hitta en läcker bild på min från KIKs hemsida

KATY PERRY - THINKING OF YOU

ALLTID när jag upptäcker att en låt är rusktigt bra så kör jag på repeat. Idag så hade jag en sådan himla tur och upptäckte "Katy Perry - Thinking Of You". Sen att jag har en förkärlek till ballader gör den ju bara ännu bättre.
Och när jag kolla på musikvideon på YouTube så rann bara tårarna.
Måste få försvara, jag har väldigt lätt för att lipa när det är sorligt!! Igår rann tårarna två gånger om när jag såg Dumbledore dö. Och vi ska inte prata om One Tree Hill avsnittet när Clay berätta om sin fru som dog.



Eftersom jag är sämst på datorer så fattar inte jag hur man får inte ett YouTube klipp på bloggen men hitta en bild med scener från videon. WATCH IT!


ÄNTLIGEEEEEN...!!

...Har clementinen kommit för att stanna ett tag! ÄÄÄÄÄLSKAR clementin så jag lassa på med1.168kg till ikväll/natt.
Gillar dom när dom är sådär gul/smått gröna för då är som suuuuuura, mums!
Kolla nyss på Paradise Hotel på tv6 play, jesus vad pinsamt! Följde danska, då var det inte samma sak men när det är svenskka så blir allt gensat mycket pinsamare tycker jag, vet inte varför..men kommer nog att följa detta ändå, bara för att.
Missade kvällen höjdpunkt dock, MORGAN<3 från Ullared! Asså come on han är ju GULD! Wait! Har inte Kanal 5 också avsnitt på internet?
Måste dra! PUSS


CRAP

Ser ut som att det lutar åt hamburgare i alla fall...damn my cooking skills!!!!


LAST ONE

Sååå då var den sista träningen inför Oden Cup avklarad! På fredag 21.40 i Odenhallen smäller deti iallafall för vårat lag. Kommer bli en himla bra helg med massssssa svett haha!!

Nu ska jag dra på mig lite kläder och göra food. Stör mig så mycket att varje gång jag bestämmer mig för att sluta äta skitmat så har typ alla sånna ställen erbjudanden:P inte kuuuuul!!

Ja, men ha en trevlig fortsatt söndag!!

HEMMA

Åh så skööönt att ta av sig skorna! haha

Kom precis hem nu. Följde med Sofie till Terrassen efter jobbet sådär lagom impuls. Finns väl inte så värst mycket att skryta om hur kul det var men, ja det var trevligare än att gå hem efter jobbet.
Jobbade idag 16-22, stod i köket och det var första gången som jag gjorde det utan Anette, eller ja, hon hjälpte mig men sen fick jag och min lilla hjälpreda Ida klara oss själva. Det gick bra må jag säga! haha Allla som vet vilken mästerkock jag annars är förstår att detta är helt otroligt!

Annars idag har jag tränat lite bollboll inför Oden Cup som är nästa helg;) ska även upp och träna imorron så får nog ta och krypa ner i sääängen snart :)

HAHA måsta bara nämna att min och Sofie lilla biltur var hiskelt rolig. Börja med att jag blev stoppad av polisen som hade kontroll. Jag fick smått panik som inte har bytt til vinterdäck än. Sen hitta jag inte den lilla knappen som drar ner rutan. Klara det bra annars, fick blåsa och hade tydligen ett lyse som var halvt men dom sa att jag fick ordna det så var det bra=)
Efter det drog vi några varv i rondellen till Gyllene Tider!!

Tror jag fick med det mesta som har hänt mig idag=)

PUH!

Nu är jag äntligen hemma! Jobbade som sagt till 22 idag. Efter jobbet var det tänkt att jag skulle vara med Emma och Madde, men dom var ju inte hemma hos någon utav dom! Madde skulle vara med på modevisningen som Terrassen anordnade ikväll och Emma var med för support. Så jag åkte dit jag med och det sluta med att JAG var konferencier!! HAHA väääldigt impuls men faktiskt väldigt kul! Efter modevisnigen var det några brudar från "Victoria´s Secret" som visade lite underkläder. Himla kul var det, önska att man kunde få gå på den riktigt showen!!

Nu ska jag nana, ialla fall läsa lite eller kolla på film. Imorgon är det träning och jobb som står på programmet!!

PUSS!!



Ett par riktigt pinglor!


FREDAG

Hola amigos!
Vet inte vad jag ska skriva men kan ju berätta lite vad som har hänt de senaste 24h.
Igår lekte jag med Anna och Martina. Vi festa lite, det var kul:) Sen jobbade jag igår och gjorde mina naglar långa.
Idag ska jag jobba 15-22 på bowlingen sen tror jag att jag ska mysa med Emma och Madde=) eller med min BF!'

Det var väl det jag kunde komma på just nu.

Höpphöpp!!


Min BF!!!!!!!!!

HEJJE!!

Hej min super uppdaterade blogg!
Jag får börja med att be om ursäkt till mina bloggfans Elin och Jenny, som klagar på för lite uppdatering. FÖRLÅT!
Är ju typ för er som jag bloggar så ni har lite kolla på mig här på andra sidan av Atlanten =)

Idag har jag varit ledig. Var i Skövde med Emma som skulle fippla lite där, typ färga håret som blev missfärgat så hon är arg nu. Efter att hon var "klar" drog jag, Emma och underbara Coco till Voda och mööööööööös! Ät en Italiensk chiabatta (?) den var yummy!
Nu sitter jag hemma hos Emma som leker husmor och jag har Rihanna - Russian Roulette remix något på repeat, BRA LÅT!

Imorgon ska jag först jobba 13-17, fast fundrar på att fixa min naglar innan jobbet. Har öppnat en nagelsalong på Commerce och jobbar man i en butik på Commerce får man det för 50%!! SVINBRA men det är bara om dom har tid=) Efter jobbet ska jag leka med min ANNA!!! Kanske man har lite tur och får "Tag 2 för 1" och får en Josefin på köpet ;)

Jaja, vi kan ju alltid hoppas att vi hörs imorgon igen, eller så fortsätter jag med mina weekly updates!!

Ci vediamo Elin e Jenny!!

ROME MAYBE?

Ja, jag har inte skrivit på ett tag men känner att det är lika bra istället för att skriva massa onödig skit.

Idag har jag äntligen fått iväg mina papper till STS! Känns gött det, så nu får vi hålla tummarna att det är något trevligt par som tycker att jag verkar duglig nog att ta hand om deras barn:)

Håller just nu på att kolla lite resor till Rom. Min moster och hennes familj kanske inte kommer hem under jul, och det betyder att jag alltså inte kommer att träffa dem innan jag åker! Detta kommer inte på frågan så om det nu sklle vara så illa att de inte kommer så tänker jag pallra ner mitt (ja nu) feta ass till dom!!

Kan ju också med glädje berätta en trevlig nyhet



Att denna mannen kommer att bli fader till mina future kids!!
GRATTIS JOSH!

RSS 2.0