JOBB

Nu sticker jag till jobbet, ha en bra dag!!

Screw you Samsung!!

SAMSUNGS MOBILER KAN BOKSTAVLIGT TALAT DRA ÅT HELVETE!!


3/5 -R

Heeeej!
FAME var en himla mysig och trevlig film, 3/5 -R får den Mormor somnade efter 20 minuter men jag peta lite på henne så hon vaknade igen, efter det höll hon sig vaken hela filmen! HAHA
Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, har hjälp mormor att kolla på tågbiljetter, visat henne hur FB fungerar, ja hon har en FB, och nu försöker jag förklar för henne hur vissa kan tjäna pengar på sin blogg...inte det lättaste:P Ska bege mig till Falköping nu tror jag och kolla på Bridget Jones Dagbok! En av mina favorit filmer. Får mig att tänka på min moster=)

Hej då!!


BIO

Nu ska jag åka till Stenstorp och hämta upp mormor, sedan bär det av till Skövde. Blir säkert jätte mysigt=)

Har precis slängt i mig en bit varm/kall lasagne (stavas det så). Jag kommer då aldrig bli en superkock eller så, men inte fan kan jag heller värma en lasagnebit i micron så den är ätbar:P jaja det ska väl bli något av mig med:)


Tuesday

Oops, fyra dagar har visst gått..har totalt glömt bort detta med blogg. Under dessa dagar har jag jobbat, sagt hej då till Jenny som åkta igår (måndag) till USA. Kommer sakna henne massa, men som tur är så kommer jag ju träffa henne (detta är inte "mycket prat liten verkstad") utan vi ska ses när jag tagit mig över Atlanten, Elin med givetvis.
Sen har det väl inte hänt så mycket mer. Ledig mimorgon så ska gå på bio med mormor ikväll, Fame. Annars ska jag föröska ta mig ut på en promenad så jag inte blir en liten tjockis.
Måste få iväg mina papper till Au Pairen med..men det är ju några smågrejer i vägen..
Har tänkte på en sak...eller detta är väl mer att konstatera, jag ÄLSKAR Taylor Swift!! Hur kan jag ha missat denna fantastiska brud! Ojoj.

Ne, jag har inte allt för mycket för mig så här runt 02.45, kollar runt på massa kläd/smyck internetbuktier eller vad tusan dom kallas..

Anyway, hej då!

BANANAS

God dagens! Idag har jag varit uppe med tuppen. Var ute på en morgonpromenad med Martina och lilla vovven Ronja. Nu väntar jag mest på att tiden ska bli så mycket så jag kan gå till tåget. "Upptäckte" nu att jag måste klippa mig! Miitt hår är bananas!!! 

Have a great day!


TAYLOR SWIFT

Hej bananas! Nu har jag dratt på min mjukisar och ska kila iväg till Martina som har flyttat in till stan och kika in hennes nya lägenhet, väldigt nära mig vilket är awesome!

Idag har jag upptäckt hur nedrans bra Taylor Swift är!! Herrejesus, så bra till och med!
Så mitt tips idag är att nöta Taylor Swift låtar på Spotify och bara njuuuuta!

Ciao //Rebecca



Sen har hon små ögon som jag och det tycker jag är bra!!!

SE&HÖR

Mormor läser SE&HÖR:

"Åh de bara gifter sig, och skaffar barn sen skiljer dom sig och skaffar nya och ännu mer barn..herregud så de håller på! Hur orkar de?!"

MORMOR

Hallå! Vilket fiiiint väder det är idag, mysigt höstväder!
Sitter hemma hos mormor och morfar. Fick ett sms av mormor "Fika om 10 min, kom." Så jag hade inget större val än att traska ner till Fredsgatan. Mormor håller på och svär över en kakform som inte vill bli ren och jag läser skvaller, lite nice att mormor läser sånt btw. Nu klagar mormor på att det ska vara så urringat på vinter, och att dagens mode är knepigt. Att man ska vara så barklädd när det är så kallt ute! Haha hon är så söt. Vill så gärna hänga med i allt, vi har t.o.m skickat ett MMS! Ja mormor är en riktigt keeper-mormor!!

/Rebecca

GULD



Här med förklara jag min kusin Erik Christadoro till väldens sötaste mest underbaraste unge!
VM-GULD i söthet 2009

Jewelrys

Här är mina fina smycken


Ring med en blingbling rosett, Bikbok typ 70kr tror jag


Halsband, blingbrillor, Bikbok 80kr om jag inte minns fel.

Det fanns massa söta smycken på Bikbok! AJ LAJK

David= störd?

Hallå. Är hos pappa i Stenstorp. Just nu är jag i Davids rum med David och han kan verkligen inte ha alla kalspuffar i pakete! Han ligger och sjunger Karina Berg låten med egen text= stört text, Abba och massa mer..nåt är det ju med grabben! Jag ska visa er mina fina nya smycken när jag orkat gå 10 meter till min dator=)
Nu får jag höra att mamma och David snackat skit om mig! Mamma tycker tydligen att jag har blivit mycket trevligare de senaste, att det går att umgås med mig ?! Hur fan ska man tolka det eller? Jaja, jag har väl ansträngt mig mer det senaste..men det bryr ni er om, not! Ska hämta min lappis nu så ni får se min fina smycken!

Ciao!

JAG, LAGA MAT?!

Jag kommer inte på något som får mig att sova, äger inga piller heller..är inte ens trött kom jag på nu.
Så jag, Rebecca Gustafsson skriver ner recept!! Jag ska ju åka som au pair nästa år och då måste man ju kunna feeda de så liven, jag som knappt kan hålla mitt egna liv vid liv:P Men nu ska jag bli superkocken! Allt från pannkakor till kakor:P Vi ska ju inte överdriva heller ;)

GE MIG RECEPT BÅDE MAT OCH KAKOR SOM INTE ÄR ALLT FÖR AVANCERADE, TACK=)


PROMENAD?!



Dålig uppdatering idag, so what?
Var uppe tidigt idag med Jenny och gick på promenad, det var faktiskt riktigt uppfriskande. Sen hade vi en romantisk frukost tilsammans, Jenny tyckte jag var galen som var tvungen att lägga frallans topp så den matchade underdelen..helt normalt?! Plus att jag åt fem mackor..hon känner inte till min mack-fetisch!
Jobbade 13-17 sen har jag faktiskt spenderat kvällen hos pappa i lilla Stenstorp. Nu ska jag hitta på något så jag somnar, för imorgon är det upp igen och promenera!! (hoppas jag..)

Over and out!

SLEEP TIGHT



Ja, nu ska jag göra en Elin och däcka! Nattinatti

Magaluf -08, fiiina tider det

FÄRDIG!



Se så fint det blev!! Ni som vet hur mitt rum brukar se ut förstår vad jag menar.
Jag har dammsugit, dammat OCH torkat golvet! Kan nog bli en redig fru av mig någon vacker dag ska ni se.
(Ser ni min fina ko på sängen som Elin gjort till mig)

HEJ SÖNDAG

ÅHH vad skönt att få sova ut! Skulle egentligen tränat 12 men täcket var sådär varm och mjukt så jag log kvar.
Idag skulle jag egentligen ha tagit med mig mormor på bio, men det krocka med Korpenspelet i bowling. Vi tjejer som jobbar på bowlingen har ett lag i Kopren, och vi är farbaskat bra! ;)
Så det får bli en annan gång.

Nu ska jag göra ett röj i mitt rum, för typ fjärde gången denna veckan.
Vid 20.00 sen är det dags för mig och Josefin att kicka ass på bowlingbanan!! YAAY

Förlåt Sverige, ni är inte kassa, bara lite mindre bra just nu =)

FY FAN!

SUUUUUGER gör ni Sverige! Nej men ni borde fan ha vunnit i alla fall. Och Kim, jag som alltid tyckt om dig..FY SATAN vad kass du var ikväll!! Ja, ni borde träna mer istället för och hålla på som ni göra så ni förlorar.

Anyway, imorgon ska jag ta min kära mormor på bio, FAME. Blir otroligt trevligt=)

Guten Abend

SVERIGE!



HEJA SVERIGE!! Nu ska jag kolla på fotboll med morfar och pappa.
(Kammen ska föreställa en svenskflagga)

HAIR



Jag börjar gilla mitt hår även om det suger!


Jag hatade mitt hår för det var (är ibland) så nedrans tråkigt. Visst är det fortfarande små saker som gör det tråkigt, det går inte göra något kul med det. Lockar man det så går lockarna ur efter ca 2 (högst 3) timmar. Ingen volym på det, (sen är jag ingen hårvårdskunnig männsika och orkar heller inte anstränga mig) och plattat hår tycker jag är boooooring!! (I alla fall på mig!) Men nu har jag och mitt hår börjat bli bra kompisar, det lägger sig fint och jag uppmuntrar det genom ett klapp. Sen har det växt som attan i sommar och jag klagar inte, bra jobbar håret!

Ja, detta sluta ju upp i ett ganska så lagom mobbat, egoaktigt inlägg, men det jag vill få fram var att jag börjar gillar mitt hår nu!!

Tack för mig och håret!

Gooooood Evening

God afton.
Nu har jag avverkat många timmar denna dag genom att ha jobbat, leket med Jenny, Matea, Karin och Elin.
Vi kollade på Mammas pojkar, intressant program..känns lite mobbat för min smak bara, men säkert ett sånt man kommer följa bara för att :P

Nu ska jag ta itu med mitt "Dear Host Family"- letter kan inte skjuta upp det längre!!



Ni kan ju få kolla på min fina
mormor-tyg-kjol från Gina Tricot!

Hej Då!!

WORK



I´m off to work! (ser ju dock lagom cp ut men)

EYY

Bör ju tilläggas att jag faktiskt har namnsdag idag!!

Det var alllt, amen

I SUCK!!!

En sak kan man ju i alla fall konstatera, blogga är INTE min grej!
Snabb resumé på vad jag gjoret den senaste tiden:
jobbat,jobbat,jobbat..sovit ätit, socialat mej, nåt toabesök åsså...stockholm men jenny, jobbat. Typ det jag gjort=)

Nu ska jag skriva klart mitt "Dear Host Family"- letter



Något som man KAN konstatera,
jag saknar min Elin!!

RSS 2.0