tidsfördriv..

en sådan hemmafru jag kommer bli när jag blir stor! shit.
idag har jag lagat mat (värmde köttfärs och resterna från tacosen igår) och jag ha diskat = ställa in alla i diskmaskinen
och jag har städat, dammsög faktiskt! och jag har tvättat! eller ja iaf lag smutstvätten i tvättkorgen=)
så nu känner jag mig jätteredig. har inte blivit något pluggande än, skräll... så nu får jag försöka ta itu med det med!
och jag är så förbannat cola sugen! får nog bli en sväng mot ica.

men hej då!

måndag eftermiddag

hejhejhejhej!
måndag och ny vecka, lagom logiskt men det lät smart :P kom hem från skolan för en stund sen, inget märkvärdigt som hände, kanske att jag inte fattat ett jävla piss på naturkunskapen, men det var ju inte större nyhet heller. helt stört.
har precis lovat jenny att följa med till fjällen över nyår, blir säkert ball men jag åker ju inte.. försökte mej på en snowboard karriär men den brast rätt hårt och snabbt. men pär ska tydligen följa med och hålla mej sällskap i stugan, blir säkert super!
vi kan ju alltid ta med pulka!
 
kolla på KIKs hemsida och där var ju en as najs lagbild på oss, bara att jag ser helt lost ut, tycker jag.. men jag kollar faktiskt in i en annan kamera!

ska plugga bata-mycket idag/ikväll, sen kommer jenny med, hon ska sleepa over hos mej, för vi har studiedag imorron, gött!
så imorron blir det till att studera lite mer.

höpphöpp nu ska jag använda den lilla matkunskap jag har och slänga ihop något ätbart, får vi hoppas!

peace


söndag

kul kväll igår..
vi körde en liten tjejförfest hemma hos mej med lite buzz och tjöt. himlans trevligt.. sedan skulle vi ju då dra till terrassen, men ja, jag kom aldrig in. inte det att jag inte fick eller mådde dåligt, men det blev ändrade planer och en pizza och typ film ist.
alla sa att det hade varit mkt folk och kul, och det är ju kul=) 

mådde inte alls så himla dåligt när jag vakna imorse, så skööönt! eftersom jag hade match. den gick väl okej. fick inte så himla mkt att göra på min lilla vänsterkant..mest chill. vi vann med 2-0 och det var en skön avslutning på serien=)
bara nån/några matcher kvar i skol-SM nu då.. fårse hur många det blir..jaja

ska försöka ta mej igenom ironman nu, gick inte så bra inatt... hupphupp ciao!

mästare

"no matter where i go i know where i came from!"
pre-party hos mej just nu, utklassa nyss elin anna och josse på buzz, 8400poäng! dom sög!
japp ses imorron! puss

lörlörlörlördag

hej hopp! sitter hemma hos mormor och morfar nu. finns ju ingen hemma som kan laga mat till mej, åsså smsa mormor mej att hon hade mat till mej och då var inte jag sen med att ta mej till stentorp=) kyckling ris och sås bjuds det på idag hos brunstedt. mormro hade fått massa sööööta bilder på erik och elisa idag och jag måste nog säga att jag är kär i min kusin! han är så gudomligt söt!
nog om det.
ikväll så är det fest för typ 34 gången, ja men jag tror det kan bli kul, verkar som att många i fkp ska dra till terrassen a.k.a terran, lagom mobbat smeknamn though.. vi får helt enkelt vänta och se hur det blir!

nu ska jag gå och kela me morfar!!

peace out!
 
erik & elisa                                    erik

morron morron

god morgon!
ja klockan är 10.46 (just nu iaf) en lördag och jag är uppe. har inte blivit väcket eller något så antar att jag har fått min skönhetssömn ;) det blev buzz kväll igår iaf! först kollade vi på antons innebandymatch som dom vann med 3-2, grattisgrattis! efter det drog vi hem till mej och spela buzz. treeeevligt!
idag är det terrassen till alla ära, fårse vart vi förfestar bara..
men nu tänkte jag GÅ och äta frukost på en annan gata, så jag får ta och traska iväg nu.
ha en hiiiimla trevlig lördag folket!

ci vediamo

kväll

blev ingen träning för mej, solade ist=) har äntligen fått tillbaka min mobil nu, och det är heeeeaven! gick en runda på stan mötte anna och martina, dom som övertalade mej till att sola (fråga bara och jag sa ja) så det var väl ingen övertalning..
sitter nu framför tvn och kollar simpson, väntar på family guy ska börja..
ser ut som att det inte blir nån buzz kväll trots allt=( buhu! får ta det på förfesten imorgon ist!
have a nice evening!

helgeasagöttbrasomtusan!

heeelg! underbart + att mamma och jörgen har dratt nu! så nu är de fan gött!!! kom från skolan nu, hann också med att ta en världssnabb fika med herr lindberg innan. ska snart dra till staden skövde för att hämta ut min mobil, JA den är klar nu!  har varit inne på lagning i sisådär 3 veckor. efter det är det träning och förhoppningsvis en mkt underhållande buzz kväll!=)
imorgon blir det fest, skojskoj ledig hela helgen med!
hupphupp nu ska jag plocka lite i mitt rooooooooooom!

bye, as they say i england!

världsbäst!
elin - världsbäst!

torsdag

lugn dag idag. skola, körlektion, skövde med elin och pelle.
pelle nådde nog förövrigt toppen av sin femenina sida! grattis!
skola, träning imorron sen får jag se vad mer som sker. mamma och jörgen åker till kreta så har huset för mej själv iaf!!

peace out!

frustrerad, eller hur fan det stavas!

just nu så hatar jag mesiga domare! sånna som blåser så fort nån ropar, exakt en sån hade vi idag, största mesen nånsin, ben som tandpetare och sprang som en fjolla!! brukar inte bli sur på domare, men idag var jag verkligen förbannad. han var så galet osäker. kunde inte ens avgöra om det var hörna eller inspark inte koll alls! sen dömnde han bort mitt mål (inte bara därför jag är sur, med en del) fattar inte VAD jag gjorde för fel. jag var inte offside, för jag tog bollen bakom backen (som hade ryggen mot mej då alltså) och jag knuffa henne inte i ryggen, för hon trampa på bollen så hon fick den bakom sej så jag kunde ta den, gjorde mål åsså dömer den jävlen bort det! fråga han vad jag gjorde föe fel, med de kunde han inte förklara. har man gjort ett domslut får man fan stå för det och berätta! NÖRD!!!!!
skönt och få ut det! =)

idag så hade jag halkkörning, gick galant, typ:P inte så överdrivet kul som alla får det att åka, visst kul och snurra runt i bilen och det, med det var ju också det enda..jaja nu har jag den avklarad.

är helt kanonslut nu så det nog bli nattinatti för min del här.
hörs och ses, maybe

peace


gillar min jenny thihihi *fnizzZZzzZ*

kvällissss

nu har jag tränat, ätit och ja inte så mkt mer=) ska kila ner till bankomaten snart, behöver ta lite caaaaaaaaaaash inför imorron:)
snackar med jenny på msn nu som är överkåt på sin nya tv, det finns väl sånna människor som har sex med saker? vet inte vad dom kallas men vi kan ju alltid kalla dom för en jenny. för hon lär väl sätta på den snart, safe sex(!)
det blev som sagt ingen kladdkaka för min del förut, somnade ist, till just plumb låten=)

imorron så ska jag göra en asa hemlig sak, sen på kvällen spela match, skönt att vi inte ska åka längre än till skövde=)
japp men ner en sväng till bankomaten var det ja.. ha en trevlig kväll

jennys nya sexleksak
jennys nya sexleksak

fooooootboll

tränatränaträna! det är ju det som jag ska göra nu =)

bara så vet

chill..

just det som står på programmet nu, chillaasamassa!!!!! ligger i soffan med datorn och kollar på sex and the city filmen, funderar på att baka kladdkaka men det finns några problem;
1. kan inte receptet, och hittat inget
2. inte kul att äta ensam
3. tror inte brandvarnaren har något batteri i köket...
4. palla diska
5. orkar helt enkelt inte..

fårse vad jag hittar på, kanske lyssna sönder på plumb - in my arms suverän låt som bara går om och om igen!!

hej då!

sömnlös

Jag kan inte sova!! GAH, bli galen. sov så sjuk dåligt inatt och nu ikv så kan jag verkligen inte sova! har kollat på en värdelös film och hoppades att jag skulle kunns somna till den men nej då! hoppas denna filmen funkar bättre (my mom´s new boyfriend).. jaja natti, i hope

lördag

boooored! jag har as tråkigt, väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan gå till jobbet..
finns inget att göra, visst det är jättefint väder ute men pallar inte gå på promenad eller något sånt.. tar en till jobbet ist.
igår var det tjejkväll med tacos hemma hos martina, mycktet trevligt var det. tjöta massa åsså spela vi en om gång med "med andra ord", självklart så kicka jag och elin ass! kolla på she´s the man, det är en het film det, och kul.
imorgon är det match i grästorp, blir trevligt hoppas jag, sen så får jag se vad som sker!

auf wiedersehn! typ

festis

hupphupp nu är det preparty som gäller, måste bara fixa skjut till jenny pallar inte gå..
gött att vara ledig imorron med så man kan få vara bakis i fred om det nu skulle bli så ;)
ha en trevligt torsdagskväll!


puss

god eftermiddag

nu så har jag avverkat min timmar i skolan, blir inte lekande med jenny idag, utan det blir festande med jenny ikv! röd-torsdag på bogrens, vet inte om det gäller på husaren längre, lite kallt för det nu ändå kanske..
väntar nu på att pappa ska hämta mej så ska vi köra lite, sen blir det nog en snabbis i skövde =) no idea what to wear ikv så får grunna lite på det med. nu ska jag rota igenom min garderob och se vad som finns!

puss

cp elin!

ja nu sitter jag här på klädd och allt, men inte fan kom det nån elin nu! klart hon har försovit sej, igen! igår så skulle jag ringa och påminna henne att plock upp mej innan skolan, då fick jag minsann påminna henne att gå upp också, så igår blev vi pyttelite sena, men idag så kommer det bli nååågra minuter! ska leka med jenny idag, jag ska göra pizza till henne, det är inte alla som får det inte! jaja nu börjar vi om typ två minuter, härligt elin..

hörs peace

natti

det blev aldrig nån promenad för min och elins del, kom på att jag skulle träna så jag fick mitt ändå, lät lagom dumt men aja.. kunde lite gärna ha struntat i den, fick gå av efter halva men ah hade det trevligt som boll-kalle med=)
idag så fick jag tillgång till jörgens bibel, ett litet häfte han har pysslat ihop om vad som är nyttigt och hur mkt det innheåller m.m. han tyckte att det var dags för mejatt läsa den, som om jag kommer göra det..
fick världens chockande nyhet när jag kom hem efter träningen med, min lilla (egentligen stora) emma ska flytta!! om 2-4 veckor!!! vi som precis blivit as bra kompisar (emma är min syster) jag brast ut i tårar, eller ja det föll en tår faktiskt:P lagom geeky men vadå=) får väl hjälpa henne med flytten.
ska kolla på SATC filmen nu tänkte jag.
ha en himla skön nattsömn och dröm, tjena rimmet!

ci vediamo

onsdaggggggggggg

hej min älskade blogg<3<3
nu är jag hos elin vi har precis inte gjort något alls faktiskt, vi käka flöt efter skolan sen skulle vi se på filma, men jag somnade:) elin såg den och ger 2/5
vi spelade ju match mot varandra igår, blev 1-1 tråkig match förövrigt, planen var ju i toppskick, NOT som en jäkla åker!
vi hade tre lektioner idag, fast vår rättskunskapslärare glömde av att hon hade lektion så vi hade bara två, älskar den här veckan! nu ska vi tydligen baka nepp det skulle vi inte vi ska fisst ut och gå!

HEJ DÅ!!!!

tisdag

hejhejhejhej bloggen!!!!!!!
ät så trött och grinig, har samling om 45 mnuter är inte alls så sugen på match längre, finns ingen mat att värma heller och jag kan verkligen inte laga med! jobbigt läge där! men jag måste äta, hade ju fotbollsgymnasiet nyss, palla..
skolan var löjligt tråkigt idag, gick på rättskunskapen, men det var typ inga där ändå, så satt bara och läste och anteckan lite lagom olika saker.. tog mej ett guldmål efteråt, tjöta med philip och stadig, drog sen till biblioteket där jag maria och sebastien skulle greja lite med vårat grupparbete i religonen, det gick väl sisådär:P
maten idag var klart godkänd det var mums.
innan fotbollen börja så greja jag ihop en liten hemmagjord träningsdagbok, den blev ursnygg! kanske inte godkänd men..
aja nu ska jag väl plocka ihop något att käka..

peace

hos jenny

nu sitter jag hos min secret lover, har precis färgat hennes hår och det blir svinbra! mörkbruuuuuunt
åh nu har vi inget å göra, min träning börjar 17.30 så orkar inte åka hem så får ta och sova lite här eller något, chill skoldag btw.. ja det var allt hupphupp hej

buona notte

jag måste bara säga att jag kan fan inte förstå hur jag ens kan få betyg i svenska! jag stavar ju värre än en fisk. missar bokstäver här och där och ja det är ju helt kasst av mej! men hoppas det går ihop iaf.
tror att det snart får bli sängen för min del, iofs så ligger jag redan i den men.. börjar lite tidigare imorgon för vi ska ta kort med fotbollsgymnasiet imorgon. och vad trevligt det ska bli att få lite sällskap till skolan då, jocke och jag ska cyklar ihop, as hett!
imorgon så finns det lite inplanerat; skola, körlektion (seriöst, jag kommer nog få ett lite drive-kort i år iaf) färga jennys hår sen träning. antar att det kommer bli lite pluggande med men inte som jag vet nu att jag måste göra=) måste nog försöka fylla i min träningsdagbok för sommaren, men den är liksom lost, så det blir lite svårt..
en sak lyckades jag med idag, se de sista 30 minuterna på kung-fu panda.. svin spännande ju, eller inte..

längtar till onsdag då nya oth avsnittet kommer men nu så ska jag nog se på en film, eller ja, somna till en=)

där sätter vi punkt för denna söndagen.


min ben!

jag är helt slut i mina ben! plan på odenplan var så äckligt mjuk och min vader och jag är inte bäst kompisar så dom har jätteont nu, stackars dom. men vi vann matchen med 2-1 och jag, Rebecca Gustafsson fick äntligen trycka in den där cp bollen i nätet! åh va skönt det kändes:P matchen var annars ganska jämn faktiskt, vi spela stundtals bra och andra mindre bra.. men vi vann och det är huvudsaken=)
nu är jag så trött så jag ska nog ta och lägga mej framför tvn. mamma och jörgen har inte kommit hem än, och jag är ingen höjdare i köket så min snälla, söta och rara pappa ska köpa med lite donken till mej när han kommer in med några papper och pengar till mej, stort + till honom!
ne ska försöka se de sista 30min på kung fu panda, har ju inte lyckats hålla ögonon öppna dom minuterna, (säger man så?) anyway

ci vediamo ragazzi

Domenica

japp, söndag idag. och det är bara match för min del som står på programmet. sen får jag se vad jag hitar på, kanske får ta en sväng till min secret lover..
tv-spels kvällen igår väl väääldigt lyckad. vi spela Buzz the music quiz eller va det nu hette. bäst var när jag utklassa killarna med 7200 poäng eller vad det blev, och tvåan fick typ 1500.. det var himla trevlig kväll iaf!

nu så ligger jag bara i sängen och försöker lösa ett korsord, men det går lite små segt, funderar på att gå ner och äta lite frukost, men mamma och jörgen håller på att yra runt som tusan så jag vill inte vara ivägen:P dom ska snart åka ändå så jag kan vänta en stund till:)
ser fram emot skl veckan som kommer nu. kommer vara riktigt lam om man säger så. halva klassen ska till england på studieresa, men jag ville itne följa med på den, så våra religon och svenska lektioner kommer typ ställas in, iaf svenskan i religonen har vi fått ett grupparbete så det måste vi göra. på fredag är jag ledig, ingen svenska lektion och naturkunskapen är bara varannan vecka så det blir bra skti det!

nu så åkte dom så nu ska jag göra mej some breakfast..
bye guys

så var det lördag..

mätt mätt!! nu är jag mätt och belåten efter en rejäl frukost!
idag så finns det inte så mkt på programet, ska nog spela tvspel ikv med jocke och några mer om det är några som vill vara med.. är lite smått sugen på fest men har match imorgon så det går inte för sej då! annars så är det himla solig te så kanske ta en promenad eller en jogging runda? fast det blir nog inte av om jag känner mej själv rätt. fast ändå känner jag för att göra något idag, jaja kommer säkert på något.

ciao ragazzi

friiiiiiiiiiday!!

fredag today för den som hade missat det. så äckligt skönt! fast ikväll blir det till att jobba, fast det är inte fy och skam, så himla kul på jobbet! och ikväll ska jag jobba med josse, fast det blir ju kul. hon är ju helt pepparkaka nu efter grekland!
idag hade vi vårat klass- och spexkort. trodde att det inte skulle bli så bra. men tror att vi lyckades få ihop det rätt hyfat ändå=) mer än så säger vi inte.
körlektionen imorse gick galant, tyckte jag iaf. skolan var chill och min improviserade bokredovisning gick bene bene.
mer hände inte, eller naturkunskapen var extremt chill. vi var tvunga att dra tidigare pga klassfoto, så sam blev lite besviken, men sen mitt i allt hör vi "det brinner i skolan lokaler" klockrent att ha brandövning mitt i allt, så lille sammy-boy fick inte ut så mkt av sin lektion iaf:P

ne nu ska jag dra och köpa skor till jobbet. have a very nice evening!!

trött

nu är jag helt slut! jag vill bara lägg mej och sova, och det kommer jag också att göra snart. har tidig körlektion imorgon, verkligen as tidigt 7.30!! men jag SKA ha mitt körkort nu så det är värt det.
vi vann matchen ikv med 2-1, fast jag sög så himla mycket, var totalt värdelös.

ne nu så pallar jag inte vara uppe mer, eller jag lär väl lägga mig framför tvn och somna där.

hejhejhej

hupphupp

nu sitter jag hos jenny palemäs som är bäst på uppmuntring! idag vet jag inte om jag är sur eller glad, ena stunden är jag asa glad sen bara pag så svänger det om. just nu är jag pissed! men hoppas på att efter jenny måltid så kommer det fram leenden:D idag var jag inte to cool for school, jag fick faktiskt pallra mej tid en timma innan jag börja, bara för vi skulle ta kort med Skol IF, och ja, vi lyckades med våran plan. vi fick dit lite random folk som inte ens är med i våran exclusiva elevförening med mej som ordf! (det fick vara dagens skryt), och kortet blev nog de oseriösaste.. inget hängde ihop.
vårat klass spex blev också spikat idag. fårse om det blir lika lyckat. gillar inte att vara med på kort, får väl ta en liten snabb kurs här nu hos fröken palmenäs som är en jävel på att ta ego bilder ;)

menmen hoppas att det blir dags för lite mat snart, sen är det bara matchen ikv som är kvar på dagens schema.


nu ska jag vara lite mera sur och klaga på allt som rör sej!

hej puss då


nu jävlar

japp nu så ska jag börja blogg, iaf försöka.
jag fick bara för mej detta nu när jag och jenny hade en het disskution på msn. om vad den handlade om super ointressant så det skippar vi. vi kan säga att jag har otroliga problem men allt, aldrig tur, typ:p kanske abra jenny som fattar vad jag menar, om nu ens hon gör det men ja skit sak samma.

idag har det varit chill pill i skolan, inte alls så jobbigt. psykologin var ju som en godnattvisa som alltid, marknadsföringen var helt okej faktiskt (!) rasmus toppen idé att värva folk till vårat spexade skolkort var typ dagens höjdpunkt.
ja om ni vill veta mer så har jag övningskört lite idag med min lilla mamma. börja kolla på Superhjältarna, men somnade, vakna åt, sov, vakna kolla idol/top model/ fotbollen. sen åt jag lite mer. så nu är jag mätt och nöjd att kimsan fick göra ett mål ikv! och jaja, henke är suuuuper duktigt han med!

anyway imorron så ska jag leka med min jenny och spela lite fotbollsmatch, blir hur bra som helst!

hej hej hej då

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0